Niet-destructief tot je exporteert
Elke bewerking wordt opgeslagen als een instelling boven op het onaangeroerde origineel in plaats van in de pixels te worden ingebakken. Draai een aanpassing terug, verplaats of verwijder een tekstlaag, of zet een hulpmiddel volledig terug — de bronafbeelding wordt alleen opnieuw weergegeven en nooit overschreven.